Innmelding

FOLLO VETERAN OG GAMMELBILFORENING

Follo Veteran - og Gammelbilforening (FVG) ble startet i 1990 og har for tiden ca. 100 medlemmer med tilsammen rundt 200 kjøretøyer av forskjellig type og tilstand. Foreningen er tilknyttet LMK, Landsforbundet av motorhistoriske kjøretøyklubber, med de fordeler dette innebærer.


FVG er en forening som har til formål å samle mennesker som har interesse for eldre motorkjøretøyer og å skape et miljø rundt dette temaet her i Follo.


Vi er en enkel og kontaktskapende lokalforening som samler medlemmene om lokale arrangementer som utflukter, løp og medlemsmøter hvor gammelbil er hovedtemaet.


Det er selvfølgelig ingen forutsetning for medlemskap at du disponerer kjøretøy av eldre årgang - nei det holder så lenge du har interessen.


På våren og sommeren avholder vi utflukter, løp og turer i uformelle og hyggelige former.


På høsten og vinteren, når kveldene blir  mørke og kalde, har vi arrangementer innendørs i form av medlemsmøter hvor vi får noen til å holde foredrag innen temaer som f.eks. restaurering, kjente bilmerker - eller vi ser videofilmer om gammelbiler.


Ellers besøker vi kanskje en eller annen garasje eller bedrift hvor vi kan se på gammelbiler eller et aktuelt tema innenfor dette.


Medlemskontigenten er for tiden kr. 200,- per år.Om du vil bli medlem, send nedenforstående informasjon til klubbens epost-adresse:


                                        post(alfakrøll)folloveteran(punktum)no


Navn


Adresse


Postnr / sted


Telefon


Epost


Bilmerke/type

Årsmodell

Reg.nr.

Tilstand

Purus vitae dolor ut eu - Urna pulvinar suspendisse